Cum rezerv?

Pasul 1. La solicitarea dvs de rezervare (e-mail, fax sau telefonic), agenția noastră va trimite factura proforma prin e-mail sau fax (la alegerea dvs).

Pasul 2. Prin aceasta factura proforma se achita un avans de 30-50% sau integralitatea sejurului in contul bancar al SC INFO HERCULANE TOUR SRL.
plata în RON:
IBAN: RO41 RNCB 0101 1000 0029 0001
Banca: BCR Baile Herculane
plata în EUR:
IBAN: RO14 RNCB 0101 1000 0029 0002
Banca: BCR Baile Herculane
cod SWIFT: RNCB ROBU

Pasul 3. Dupa confirmarea platii primiti voucherul (biletul) de cazare si din acel moment aveti locul rezervat. Restul sumei se va plati la locatia rezervata din staţiunea Băile-Herculane. Plata avansului (sau plata integrala) este considerata ca acceptare a condiţiilor de rezervare din contractul existent pe internet.
MODALITATI DE PLATA
Plata serviciilor de rezervare la locațiile turistice sau a avansului pentru închirierea unor imobile particulare se poate face in oricare din următoarele moduri :
prin transfer bancar (OP)-din contul dvs in conturile bancare ale SC INFO HERCULANE TOUR SRL
prin depunerere numerar (cash) in conturile bancare ale SC INFO HERCULANE TOUR SRL – la orice filiala din România a bancilor BCR din localitatea dvs depunând in contul firmei noastre contravaloarea rezervării sau a avansului
plata online prin card bancar sau Paypal, atit pentru comenzi din țară cât si din străinătate
in numerar (cash) la Agenția INFO HERCULANE din Băile-Herculane
plata prin tichete de vacanta emise in România.
Nota:
Plata avansului constituie acceptarea conditiilor din contractul afisat pe internet. Rugam citirea cu atenție a informațiilor afisate pe site. Avansul nu se restituie in cazul anularii rezervarii de catre turist in alte condiţii decit cele mentionate in contractul cu turistul.
Nu ne asumam nici o răspundere, nu se returnează nici un avans din cauza înţelegerii greşite a informațiilor de pe internet. Citirea acestuia semnifica acceptarea condițiilor din contract precum si acceptarea rezervării pe acest site.
Rugam turistii sa aiba asupra lui dovada plaţii, proforma si voucherul de cazare. Nu ne asumam nici o răspundere si nu returnam avansul din cauza lipselor documentelor sau din motive neintemaiate altele decât cele afişate in contract.

SC INFO HERCULANE TOUR SRL
Agenţie de turism – Dispecerat Cazare
Tel/Fax : 0255.560.381
Email : rezervari@baile-herculane.ro
Mobil : 0755.097.097
Fax : 0355.814.379